avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantia pe produs (gen telefon) transferabila sau nu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantia pe produs (gen telefon) transferabila sau nu ?

Daca eu cumpar un bun de la primul proprietar , bun care este in garantie , pot beneficia la randul meu de acea garantie ?

Legea este stricta in aceasta privinta sau lasa loc de interpretare diversilor retaileri ?

Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:27, 11 Iunie 2015
Garantia este acordata oricarei persoane cu conditia sa prezinte certificatul de garantie insotit de factura sau bonul fiscal ptr a dovedi data achizitiei. Pe certificatul de garantie trebuie sa fie inscris numarul documentului de achizitie. Nu are importanta numele cumparatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de garantie pierdut mmem mmem Buna, Am pierdut certificatul de gatantie al unui produs electronic, mai am doar factura. Produsul a fost cumparat pe firma in urma cu un 1 si 8 ... (vezi toată discuția)
Completare d392b cristian_conea cristian_conea D392 se refera numai la operatiunile efectuate in tara? Daca eu (Intrpr.Individ.) prestez numai pt.clienti externi mai trebuie sa completez sectiunea IV ... (vezi toată discuția)
Garantie fara bon fiscal Cinthya Cinthya Buna ziua! Am achizitionat un TV de la Altex, iar in luna mai a acestui an imi va expira garantia. Detin certificatul de garantie stampilat de Altex, pe ... (vezi toată discuția)