avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CARTE DE IMOBIL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CARTE DE IMOBIL

Buna seara. Se poate face reactualizarea datelor locatarilor pe formularul vechi (1998) al cartii de imobil? Modelul nou de unde se ia? Trebuie instiintat si politistul de cartier?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:49, 20 Martie 2016
Reglementarea din OUG nr. 97/2005 este incompleta, fiindca nu are anexa privind modelul cartii de imobil, deci este si deficitara. Doar Legea nr. 105/1996 avea anexa si notiunea de carte de imobil, in titlu, dar a fost abrogata. Sunt multe reglementari care nu se pot pune in aplicare, nu se pot duce la indeplinire. Legea nr. 677/2001 impune niste obligatii organizatorice..., inclusiv acordul persoanei in cauza. Daca locatarul refuza, nu exista sanctiune pentru acesta. Sunteti operator de date personale inregistrat ???
reprezentant a scris:
Daca locatarul refuza, nu exista sanctiune pentru acesta. Sunteti operator de date personale inregistrat ???


Sunteti cu adevarat consilier juridic!?

Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2016
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Normele metodologice sandukan sandukan buna ziua mai este valabil Art.12 ali II, lit g din Normele metodologice de aplicare ale Legii 230/2007 multumesc (vezi toată discuția)
Trecerea in cartea de imobil liliana81 liliana81 Buna ziua. Va rog,daca stiti ce trebuie sa transmit la asociatia de proprietari pentru a ma trece in cartea de imobil? totusi nu as vrea sa dau CNP-UL, este o ... (vezi toată discuția)
Cum aflam cine este proprietarul unui apartament din bloc costeaioan costeaioan Buna ziua. Sunt presedinte al unei asociatii de proprietari infiintate in anul 2003. Exista in bloc 2 apartamente carora nu le cunoastem proprietarii reali, ... (vezi toată discuția)