avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA STUDENT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA STUDENT

Buna ziua,

Sunt student in anul III. Tatal meu imi plateste pensie alimentara (l-am dat in judecata la varsta de 18 ani si e obligat sa-mi plateasca pana implinesc 26 de ani). Eu intentionez sa ma angajez. Pot sa mai beneficiez de pensia alimentara daca ma angajez? Exista posibilitatea ca acesta sa refuze sa-mi plateasca pensia daca afla ca eu lucrez? :(

Vreau sa fac masteratul in alt oras si in acelasi timp sa lucrez part-time. Pensia e una modica de 500 - 600 lei.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:15, 12 Iunie 2015
Daca va angajati , nu mai sunteti in stare de nevoie, nu vi se mai cuvine intretinere din partea parintelui. Daca afla, va poate cere inapoi cat v-a dat de cand v-ati angajat.
Instanta e cea care hotaraste functie de cat castigati dvs si de ce nevoi aveti.
ps- se vede treaba ca nu stiti ce inseamna pensie modica..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara simona-iulia simona-iulia In cazul in care sunt student si ma angajez mai pot primi in continuare pensie alimentara de la parinti? ce se intampla daca nu ii comunic tatalui meu acest ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere student- finalizare studii ContSters359971 ContSters359971 Buna ziua. As avea o intrebare legata de pensia alimentara: daca termin anul acesta facultatea pana cand mai exact trebuie sa primesc pensie? pana in ziua cand ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere jenip1 jenip1 un tanar de 22 ani, urmeaza sa sustina examenul de licenta in iulie 2016, la terminarea a 4 ani de studii superioare. 1. pana in ce luna trebuie tatal sa ii ... (vezi toată discuția)