avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amenda

Un prieten a apelat 112 pentru ca in timpul deplasarii pe o strada a simtit miros puternic de gaz. Dupa apelul la 112 a asteptat o echipa pentru verificari. Au venit pompierii si politistii care au afirmat ca nu exista nici un miros de gaze in zona respectiva. Politistii probabil deranjati au solicitat pritenului datele de identificare. Dupa citeva zile a primit o instiintare de plata si proces verbal de contraventie prin care i se aduce la cunostinta ca este amendat cu 500 lei. Va rog a ma ajuta sa rezolv problema respectiva. De mentionat ca prietenul meu nu a mai apelat niciodata 112. Chiar trebuie amendata orice actiune a unui cetatean de buna credinta ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:52, 12 Iunie 2015
Sa conteste procesul verbal in termen de 15 zile de la comunicare si sa precizeze ca in eventualitatea unor evenimente similare nu va mai apela serviciul 112, va astepta sa urmareasca la televizor stirile.
~ Conținut șters la cerere ~
BODEALEX a scris:

Dvs ati sesizat corect , dar aceia care s-au prezentat cu aparatura de verificare sau nu au venit cu alceva decat "nasul" lor ??

Probabil au venit cu un caine care era racit! ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda apelare telefon 112 raioch raioch In data de 2 iunie am sesizat la tel 112 faptul ca la intersectia din vecinataea locuintei se simte miros de gaz. am fost pus in legatura cu pompierii, acestia ... (vezi toată discuția)
Amenda apel 112-cum poate fi pusa la dispozitia instantei inregistrarea apelului meu Sever Simion Sever Simion Am fost atacat de un caine periculos si in timp ce cainele sarea pe mine stapanul nu facea nimic sa il cheme sau sa il ia de pe mine. Am sunat atunci la 112 ... (vezi toată discuția)
Problema caini la bloc remusica04 remusica04 Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, intr-un apartament de 70 mp si am o problema cu vecinii de deasupra. Ei au un caine doberman si pentru al doilea an la ... (vezi toată discuția)