avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Oprire dosar de la Tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Oprire dosar de la Tribunal

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti care sunt pasii care trebuie sa ii parcurg ca sa pot opri un dosar de la Tribunal fara ajutorul avocatului care m-a reprezinta, avand in vedere ca am obtinut ce doream fara serviciile lui?

Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este vorba de suspendarea judecatii cauzei ci, de renuntarea la judecata sau de renuntarea la dreptul pretins.Puteti renunta la judecata conform art.406-407 NCPC, sau renunta la dreptul pretins conform conform 408-410 NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum renunt la un proces? petre67 petre67 In cazul in care am intentat un proces Primariei pentru retrocederea unui teren iar procesul are o evolutie defavorabila pentru mine in sensul ca este posibil ... (vezi toată discuția)
Raspuns la citatie primita de la tribunal Marcuoli Marcuoli Buna ziua Eu sunt unic mostenitor al mamei mele. Mama impreuna cu surorile ei au deschis o actiune pentru recuperarea unor terenuri de la stat. Procesele au ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la drept bodicioan bodicioan buna ziua, printr-o tranzactie intentionez sa renunt la judecata si la drept contra unei sume. doresc sa aflu daca urmare a constatarii ulterioare a ... (vezi toată discuția)