avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la citatie primita de la Tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la citatie primita de la Tribunal

Buna ziua
Eu sunt unic mostenitor al mamei mele.
Mama impreuna cu surorile ei au deschis o actiune pentru recuperarea unor terenuri de la stat. Procesele au durat 14ani si nu s-au terminat.
Eu nu doresc sa continui actiunea.
Mama a decedat intre timp.
Am primit o citatie de la Tribunal sa particip in instanta in calitate de reclamant
Va rog sa-mi spuneti ce formular de raspuns sa trimit

va multumesc
Marcu
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Februarie 2018
Marcuoli, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marcuoli , utilizator 10:31, 2 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti renunta fie la judecata conf.art.406-407 NCPC sau sa renuntati la dreptul pretins conf.art.408-410 NCPC.
multumesc
Am revenit asupra deciziei si am trimis raspuns ca sunt de accord sa continui actiunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire dosar de la tribunal MVisan09 MVisan09 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care sunt pasii care trebuie sa ii parcurg ca sa pot opri un dosar de la Tribunal fara ajutorul avocatului care m-a ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare la judecata ili47 ili47 Buna,prietena mea a depus cerere de chemare la judecata ,cere de la vecin o suma de bani din motivul ca a deteriorat destul de rau gardul, De trei sapatamini ... (vezi toată discuția)
Cum renunt la un proces? petre67 petre67 In cazul in care am intentat un proces Primariei pentru retrocederea unui teren iar procesul are o evolutie defavorabila pentru mine in sensul ca este posibil ... (vezi toată discuția)