avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de chemare la judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de chemare la judecata

Buna,prietena mea a depus cerere de chemare la judecata ,cere de la vecin o suma de bani din motivul ca a deteriorat destul de rau gardul, De trei sapatamini nu s-a fixat taxa de timbru ,si nici vecinul nu a fost inca somat ,Ea a depus poze cu gardul deterioreat.
Atat dureaza ? multumim
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2016
ili47, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:02, 24 Mai 2016
Depinde de cat de aglomerata este instanta, poate dura pana la punerea pe rol 3-9 saptamani.
Multumim pt.raspuns,
daca in acest timp se intelege cu vecinul se poate reunta la proces ?
Daca injtre timp se intelege cu vecinul pate renunta la judecata conform art.406-407 NCPC, sau sa renunte la dreptul pretins conform art.408-410 NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire dosar de la tribunal MVisan09 MVisan09 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care sunt pasii care trebuie sa ii parcurg ca sa pot opri un dosar de la Tribunal fara ajutorul avocatului care m-a ... (vezi toată discuția)
Cum renunt la un proces? petre67 petre67 In cazul in care am intentat un proces Primariei pentru retrocederea unui teren iar procesul are o evolutie defavorabila pentru mine in sensul ca este posibil ... (vezi toată discuția)
Raspuns la citatie primita de la tribunal Marcuoli Marcuoli Buna ziua Eu sunt unic mostenitor al mamei mele. Mama impreuna cu surorile ei au deschis o actiune pentru recuperarea unor terenuri de la stat. Procesele au ... (vezi toată discuția)