avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Schimbare pensie de urmas pe un alt nume
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Schimbare pensie de urmas pe un alt nume

Sunt studenta, am 19 ani si beneficiez de o pensie de urmas care este pe numele mamei mele de cand aveam varsta de 4 cand a decedat tatal meu. As vrea sa trec pensia pe numele meu, ce ar trebui sa fac in acest sens? Ar mai fi faptul ca pensia este pusa pe cardul mamei la o banca. Ar putea constitui asta o problema?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:23, 13 Iunie 2015
Trebuie sa mergeti la casa nationala de pensii cu buletinul, cu extras de cont de la banca, sa faceti o cerere si sa solicitati trecerea pensiei pe numele dvs., caci sunteti majora si la scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru persoanele majore pappzelma pappzelma Ma numesc Papp Zelma si as avea urmatoarea intrebare. Am 22 de ani si sunt studenta in anul 4 la Farmacie (durata 5 ani, curs de zi). Tatal meu a decedat in ... (vezi toată discuția)
Virare pensie urmas pe card viomusicstudio viomusicstudio Buna ziua! Pe scurt: sunt persoana nedeplasabila (maladie Lobstein), talat meu a decedat in vara anului trecut, am ramas singur si am fost nevoit sa ma mut sa ... (vezi toată discuția)
Primesc pensie pensie de urmas daca lucrez? cel_mai_nou_utilizator cel_mai_nou_utilizator buna ziua ! in urma decesului tatalui meu de acum 2 ani eu si mama mea primeam pensie de urmas : ea 200 eu 150 lei.primeam acasa prin postas.mama mea s-a ... (vezi toată discuția)