avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Executari silite !
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Executari silite !

Buna seara,
Doresc, pe aceasta cale sa aflu cum trebuie sa se procedeze in cazul in care s-a primit o instiintare, pe numele proprietarului de apartament, de la BEJ intr-o cauza in care au fost implicate Asociatia de proprietari, din care face parte propritarul, si un furnizor de servicii, cauza in care exista hotarire de executare silita a Asociatiei de prorietari respective ?
Precizez faptul ca, in perioada mentionata in hotarire nu au fost inregistrate restante la cotele de intretinere pe numele proprietarului.
Va multumesc cu respect pentru ajutor.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2015
Phoenix58, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:30, 14 Iunie 2015
Sa clarificam situatia
Problema existenta intre furnizorul de utilitati si asociatia de proprietari se solutioneaza strict intre acestia,proprietarii nefiind parti in cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este obligat sa plateasca datoriile la intretinere ,proprietarul sau cel care are casa in folosinta? legal23 legal23 Sunt de 4 ani plecat din Bucuresti unde detin un apartament de 3 camere pe care l-am lasat spre folosinta fiicei mele proaspat casatorita. Nu am incheiat ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere Alex_1985 Alex_1985 As avea si eu o nelamurire, am o oarecare restanta la intretinere, desi s-a mai diminuat cu aproximativ 150 RON fata de ultima luna, cel care face calculele ... (vezi toată discuția)
Blocuri debransate datorita restantelor asociatiei Petre Buju Petre Buju În Suceava,SC TERMICA SA a luat măsura(şi a transpus-o în practică)debranşării de la căldură şi apă caldă întreaga asociaţie de ... (vezi toată discuția)