Buna ziua,
Am si eu o speta si sper ca ma puteti ajuta. O firma a cumparat un teren de la o persoana fizica intr-o comuna si si-a construit o magazie.Aceasta firma nu mai există la registrul comertului, administratorul este plecat din tara si este strain. Aceasta firma are datorii la primarie si nu stiu modalitatea prin care primaria ar intra in posesia terenului si a magaziei, pentru ca banii nu si-i mai poate recupera pentru ca nu da de administrator.Multumesc mult!
Buna ziua,
Va trebui ca primaria sa se adreseze instantei pentru datorii si apoi, dupa ce instanta constata existenta lor iar sentinta ramane definitiva, sa solicite serviciile unui executor jurecatoresc.
Multumesc.Asa ma gandeam si eu. Numai ca persoana care mi-a adresat aceasta intrebare se gandea ca exista vreun act normativ care sa reglementeze aceasta situatie, mai ales ca firma respectiva nu a mai folosit aceasta magazie de foarte mult timp, este parasita practic. Multumesc
Vanzare casa
Ionut 81
Buna ziua am si o intrebare deti o hot.definitiva si irevocabila pe supafata de teren 0.85 ha pe o suprafata de teren de 0.20 ha se afla construita o casa in ... (vezi toată discuția)