avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit la Provident din 2008
Discuție deschisă în Executare silită

Credit la Provident din 2008

am luat un credit de la provident din 2008....si nu a mai fost achitat...cei de la provident nu au mai faut nici un demers penru recuperarea creantei si din 2008 pana in 19.11.2014 nu au trimis nici o somatie , nimic...in 2014 ei au cedat ontratul unei firme de recuperari...si abia in 2015 am primit acasa o somatie de plata....intrebarea este in felul urmator....atunci cand este vorba de stat, datoriile se prescriu in termen de 5 ani, in timp ce, in cazul oricaror alte datorii, termenul de prescriptie este de 3 ani....cei de la firma de recuperari mai pot face demersul in vederea recuperarii creantei ? sau scap de ei pe cale juridica?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:31, 15 Iunie 2015
Buna ziua,
Creanta este prescrisa.
Va sfatuiesc sa le adresati o notificare in acest sens printr-un executor judecatoresc sau un avocat apoi puteti sa le ignorati orice mesaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se prescrie neplata datoriei dupa 3 ani? tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, Acum mai bine de 10 ani am facut pe numele meu un abonament pentru cineva(stiu, mare greseala), care binenteles ca nu l-a mai platit... Ultima ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie din 2007 mircea_av mircea_av Buna ,va rog sa m-a szcuzati ca revin la un subiect diascutat mai demult,in 2007 am avut un contract cu romtelecomul ,care mi-l-a inchis pentru neplata, si ... (vezi toată discuția)
Datorie la provident din 2014 mirabodro mirabodro Bună ziua, aş dori să aflu ce se poate întâmpla dacă am o datorie la Provident din 2014, s-a dat la o firma de recuperări Debit Collection, aş dori să ... (vezi toată discuția)