avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie la Provident din 2014
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie la Provident din 2014

Bună ziua, aş dori să aflu ce se poate întâmpla dacă am o datorie la Provident din 2014, s-a dat la o firma de recuperări Debit Collection, aş dori să ştiu dacă este prescrisă şi ce drepturi are firma de recuperări după mai mult de 4 ani?
Cel mai recent răspuns: mirabodro , utilizator 15:41, 7 Februarie 2019
Termenul de prescriptie este de 3 ani. Dar depinde de particularitati. Puteti depune contestatie la executare si invoca prescriptia daca va vor executa silit. Termenul de depunere este de 15 zile. Va sfatuiesc sa studieze cineva de specialitate actele inainte, sa fiti sigur ca aveti sanse de castig.
Ar fi bine sa mergeti urgent cu contractul la avocat.
Este posibil sa nu se fi prescris si sa deschideti proces aiurea va costa mai mult decat sa va analizeze avocatul contractul.
Mulţumesc mult,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit provident cristina1112 cristina1112 Buna ziua, in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata. De ... (vezi toată discuția)
Credit la provident din 2008 BurlacuIonut BurlacuIonut am luat un credit de la provident din 2008....si nu a mai fost achitat...cei de la provident nu au mai faut nici un demers penru recuperarea creantei si din ... (vezi toată discuția)
Re provident nicoleta_elena nicoleta_elena Mulțumesc pentru răspunsul Dacă debitul s-a prescris, nu nu am primit nici o notificare pana acum Ce trebuie sa fac acum după I0 ani și nici o ... (vezi toată discuția)