avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Re Provident
Discuție deschisă în Executare silită

Re Provident

Mulțumesc pentru răspunsul
Dacă debitul s-a prescris, nu nu am primit nici o notificare pana acum
Ce trebuie sa fac acum după I0 ani și nici o notificare nici scrisa nici telefonic
Defapt eu am semnat un contract cu Provident nu cu aceasta furma de recuperare debite
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:45, 3 Noiembrie 2018
Probabil ca provident a cedat creanta, caz in care dvs veti invoca prescriptia dreptului de a cere executarea silita, daca veti fi executata silit. Adica, banuiesc ca asta vreti sa faceti.
Aveti grija sa locuiti acolo unde aveti adresa în CI.
Dacă vor sa va execute si s-a prescris trebuie contestat la instanța.
Sa va adresați urgent unui avocat daca veti primi ceva pt executare silită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit provident cristina1112 cristina1112 Buna ziua, in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata. De ... (vezi toată discuția)
Executare silita, firma recuperare creante, prescripție, recunoastere telefonica debit marika79 marika79 executare silita - recunoastere verbala debit, prescripție Bună seara, Sper sa ma puteți ajuta cu un răspuns. Am încheiat în 2008 un credit nevoi ... (vezi toată discuția)
Corespondența prin e-mail poate întrerupe prescripția? am răspuns în acest mod unor recuperatori de creanțe biancca biancca Buna ziua. Transmiterea unor adrese pe email catre recupetatori de debite prin care am specificat ca dreptul de a solicita executarea silita este prescris, ... (vezi toată discuția)