avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Facturi telefon
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Facturi telefon

Buna ziua .Acum 3 ani am facut un abonament la cosmote.Inaintea implinirii unui an de contract eu am plecat din tara.Am aflat ca mi.au trimis ceva citatii...ptr neplata facturilor la care binenteles sau adaugat cheltuieli judecata si dobanzi si mai stiu eu ce...Acum 2 zile o vecina ma anunta ca..am primit ceva acasa :ceva de executare si orirea salariului .Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: renatapopescuradu , utilizator 16:46, 15 Iunie 2015
inteleg ca nu sunteti in tara.trebuie sa stiti precis ce acte v-au adus ,sa le vedeti si eventual sa faceti o contestatie la executare daca nu e prea tarziu, pentru ca toate au niste termene. daca aveti bunuri pe numele dvs. va pune sechestru pe ele si le vinde la licitatie. va poate pune poprire pe salariu daca identifica locul de munca si veniturile.in orice caz e foarte greu sa scapati de ei. sau luati legatura cu ei sa va spuna suma de plata si o platiti.

( nu mai scrieti cu majuscule !)
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara- datorie catre compania de telefonie mobila DANUTAM DANUTAM Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat .azi am primit un plic de la [firma recuperari creante] cu instintare de executare silita(pt plata ultimei facturi ... (vezi toată discuția)
Impozit neplatit iulian92d iulian92d Sunt posesorul unui autoturism ARO 243. Autoturismul este incadrat in categoria masinilor de lux iar impozitul anual este in jur de 4.500 RON. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Neplata factura romy_85 romy_85 In martie 2007 am incheiat 2 contracte la Vodafone pe 2 ani pe numele meu pe care le-am platit lunar pana in septembrie 2008 moment in care am plecat din tara ... (vezi toată discuția)