buna ziua.ma confrunt cu urmatoarea problema:
-eu impreuna cu fratele meu detinem un teren(suntem trecuti amandoi pe titlul de proprietate fiecare cu 1/2)
-fratele meu a murit de circa 2 ani si eu am gasit un cumparator interesat de jumatate din teren.nu il intereseaza pe cumparator care jumatate din teren o cumpara
-problema este ca mostenitorii fratelui meu(are 2 copii) nu doresc dezbaterea succesiunii pe motiv ca fratele meu avea ceva datorii pe care acestia nu doresc sa le preia ei
-cum pot sa perfectez vanzarea, mai exact cum pot sa fac actele in cel mai scurt timp
multumesc
Trebuie sa iesiti din indiviziune ca sa puteti vinde, daca nu va intelegeti amiabil la notar,trebuie sa faceti actiune la instanta de iesire din indiviziune.
Practic pe dvs. va intereseaza o iesire din indiviziune ca sa se stabileasca exact care este jumatatea dvs., fapt pentru care veti introduce o actiune de partaj, cu mostenitorii.
Nu doresc, nu doresc, vor fi citati, nu se prezinta, se judeca in lipsa, si cu asta basta.
Poate chiar renunta la succesiune si deveniti dvs. succesibil in locul lor.
Clarificarea situatiei nu va sta in loc datorita dorintei mostenitorilor fratilor dvs.
Succesiune
d_dumitrascu
Buna ziua, parintii mei au decedat, eu si fratii mei vrem sa dezbatem succesiunea si sa facem iesirea din indiviziune, dupa urma acestora. Noi ne-am inteles ... (vezi toată discuția)