avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare teren

buna ziua.ma confrunt cu urmatoarea problema:
-eu impreuna cu fratele meu detinem un teren(suntem trecuti amandoi pe titlul de proprietate fiecare cu 1/2)
-fratele meu a murit de circa 2 ani si eu am gasit un cumparator interesat de jumatate din teren.nu il intereseaza pe cumparator care jumatate din teren o cumpara
-problema este ca mostenitorii fratelui meu(are 2 copii) nu doresc dezbaterea succesiunii pe motiv ca fratele meu avea ceva datorii pe care acestia nu doresc sa le preia ei
-cum pot sa perfectez vanzarea, mai exact cum pot sa fac actele in cel mai scurt timp
multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2015
sosobi, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:54, 15 Iunie 2015
deci singura cale este prin instant?nu pot apela la un notar sau mediator si notar?
Ba da, puteti apela si la alte cai de solutionare a problemei, instanta fiind doar ultima solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajarea bunurilor obtinute prin succesiune paulini_iolanda paulini_iolanda in urma decesului parintilor, am mostenit impreuna cu fratele meu, o casa si un teren si am facut succesiune comuna . intre timp, fratele meu , care are 3 ... (vezi toată discuția)
Succesiune d_dumitrascu d_dumitrascu Buna ziua, parintii mei au decedat, eu si fratii mei vrem sa dezbatem succesiunea si sa facem iesirea din indiviziune, dupa urma acestora. Noi ne-am inteles ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune . stelutaalistar stelutaalistar Buna ziua ! Problema are legatura cu o succesiune si cu o iesire din indiviziune. Este vorba de un imobil (casa si teren) ce a fost obtinut de soti in timpul ... (vezi toată discuția)