avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere contraventionala nelamuriri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere contraventionala nelamuriri

Am facut o plangere contraventionala impotriva unui PV am depus-o deja.mai pot sa adaug ceva la ea daca sant in termenul de 15 zile?
Cel mai recent răspuns: shimano67 , utilizator 18:54, 16 Iunie 2015
Pana la stabilirea primului termen de judecata, comunicat prin citatie, puteti face cerere de modificare a cererii initiale. La primul termen de judecata puteti veni si cu cerere de administrare de probe.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba cu martori ºi modificarea plângerii contravenþionale geck_g geck_g Buna, cine ma poate ajuta cu urmatoarea problema: Am primit o amenda in urma unei plangerii si am depus o contestatie la PV si am specificat faptul ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Cum mai pot adauga acte si precizari la cererea de chemare în judecata? ContSters277537 ContSters277537 Am depus pe 31 iulie prin posta o cerere de chemare in judecata. Cum mai pot adauga niste precizari la actiune si niste dovezi de care am uitat cind am ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pv OlDumitra OlDumitra Am facut plangere impotriva unui amenzi contraventionale prin Proces Verbal pe care eu nu l-am semnat, considerandu-l incorect. Am primit acasa \"Comunicare ... (vezi toată discuția)