avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Contract de închiriere-întrebare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Contract de închiriere-întrebare

Buna ziua,

Recent am castigat un concurs pentru un start-up de 25.000 de euro. Trebuie sa imi inregistrez firma, dar am nevoie de o locatie.
Intrebarea mea este daca pot face un contract de preinchiriere pentru a-mi constituii firma, iar dupa infiintare sa platesc chiria, deoarece primesc finatarea dupa constituire.

Sper ca ati inteles problema mea.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dacii74 , utilizator 01:32, 1 Iulie 2015
Și eu sunt în aceeași situație, deci voi urmări cu interes subiectul.
La momentul infiintarii firmei trebuie sa dovediti ca detineti acel spatiu -contract comodat,inchiriere,mostenire..Puteti sa platiti chria si dupa,atata timp cat a-ti facut dovada la infiintare ca detineti spatiul aferent sediului social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cu destinație mixtă (2 camere - firmă, o cameră locativă) sandu-alex sandu-alex Bună ziua, Am câștigat recent o finanțare pentru înființarea unei firme și susținerea acesteia pentru 6 luni, printr-un proiect POSDRU din linia ... (vezi toată discuția)
Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)
Comodat sau inchiriere Badger Badger Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)