Doresc sa imi depun demisia la locul de munca insa, in momentul de fata, toti sefii mei sunt plecati din tara.
1. Cine ar trebui sa imi primeasca demisia?
2. Se poate instiinta oarecum prin e-mail-ul intern al firmei?
3. Ieri am trimis un email catre sefii mei prin care i-am instiintat ca imi dau demisia. Este valabil?
4. Cum ar trebui sa procedez in situatia de fata?
5. Daca am concediu aprobat cam la doua saptamani dupa ce s-ar incheia perioada de preaviz, se poate anula astfel incat zilele de concediu sa fie platite?
6. Astazi doresc sa completez formularul de demisia, cu data de ieri de cand am trimis instiintarea prin email. Avand in vedere ca nu am cui sa il dau, va fi acea instiintare valabila?
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa depuneti demisia prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
In privinta banilor pe concediu, veti primi la lichidare suma ce vi se cuvine pentru zilele de care ati fi beneficiat in mod normal pentru perioada lucrata.
Da, o sa fac astazi o instiintare scrisa insa ideea era sa o trec pe data de ieri, deoarece instiintarea initiala s-a facut pe email chiar ieri.
Sefii mei se vor intoarce la birou peste doua zile. Nu erau in concediu, ci doar in delegatie si nu aveau inlocuitor. Eu doream sa imi depun demisia luni astfel incat sa ma incadrez intr-o perioada bine definita de timp pentru a putea merge la urmatorul job.
Este in regula sa trec demisia pe data de ieri avand in vedere ca mi-am instiintat sefii prin email?