avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii

Cum dovedesc in instanta, daca eu nu am un document din care sa rezulte ca angajatorul i-mi datoreaza o suma de bani, care reprezinta salariile restante?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 08:51, 16 Iunie 2015
Buna ziua,
Conform Codului Muncii sarcina probei apartine angajatorului. In instanta angajatorul va trebui sa faca dovada platii salariilor cu statele de plata semnate de dvs ori cu extrasele de cont pt plata pe card.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cistig de cauza! camelia21 camelia21 Buna dimineata!Am sa va expun situatia mea si as dori pareri cine ar avea cistig de cauza!Am lucrat la o firma 2 luni de zile si nu mi a dat toti banii ... (vezi toată discuția)
Recuperare salar! camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Intr un litigiu de munca,privind neachitarea in totalitate a salarului de catre angajator e corect ca angajatorul sa aduca 2 ... (vezi toată discuția)
Neplata salarii, semnaturi false pe state de plata valentin79 valentin79 Buna ziua, am facut o reclamatie la ITM pentru neplata a 10 salarii de catre un fost angajator. In urma controlului celor de la ITM a rezultat ca societatea ... (vezi toată discuția)