avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... constrangerea de semnare a unui act
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

constrangerea de semnare a unui act

Buna ziua.
Astazi am primit de la avocata fostei mele sotii o instiinatre prin care imi cere sa i dau consintamantul ca fosta sotie sa plece cu copilul in Maroc(Africa) daca nu vreau o sa ma dea in judecata si va ^suplini consintamantul meu^ si voi suporta si cheltuielile de judecata.
Eu pe 29 sept anul trecut i l am dat o data cu valabilitate de 1 an,cu promisiunea ca o va aduce macar o data la un an cand ii dau din nou o alta procura.
Acum bag de seama ca nu o va mai aduce de loc daca imi cere acordul prin avocat.
Va rog sfatuiti ma ce sa fac sa mi vad copilul macar o data pe an.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: covasa_dan , utilizator 13:17, 17 Iunie 2015
O data pe an nu faceti o relatie cu acel copil. Actionati pentru program de vizita. Consultati un avocat si raspundeti notificarii. Cati ani are copilul, ce relatie ati avut cu el?
Pana sa plece statea la mine la fiecare sfarsit de saptamana acum mai vorbim pe sky la 2 saptamani dar din ce in ce mai putin deoarece sa distantat foarte mult.Copilul are 6 ani.
Daca ma da in judecata poate avea castig de cauza,nu de alta dar m am saturat de cand ma ameninta.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2015
covasa_dan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cere în instanță suplinirea dreptului de decizie ... Murasan Georgiana Murasan Georgiana Se poate cere în instanță suplinirea dreptului de decizie a tatălui asupra minorului? Buna ziua, din toamna lui 2020 sunt divorțată, și am împreună ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului angry angry Buna ziua.Sunt tatal unui copil de 3 ani si 7 luni.Acum cateva zile s-a pronuntat decizia divortului si a custodiei copilului.Divortul s-a finalizat,iar ... (vezi toată discuția)
Mă obligă vreo lege să-mi dau acordul pentru ieșirea din țară a minorului? MVictor2017 MVictor2017 Buna ziua. Vreau sa ma lamuresc intr-o problema. Ma obliga vreo lege sa-mi dau acordul pentru o procura de iesire din tara a minorului dupa divort daca in ... (vezi toată discuția)