avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salar

Buna ziua.Am si eu o intrebare .Am 2 banci la care m-i se face poprire jumatate din salariu.In luna mai si iunie am luat plata 11 si respectiv 8 ron avansul fiind de 430 ron fix.Ceea ce, nu cred ca cineva poate supravietuii cu plata asta.Nu zic sa nu m-i se retina din salar dar,nu se poate sa fie mai mic de 50% pentru a putea cat de cat sa ma descurc?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bunicug , utilizator 08:57, 17 Iunie 2015
Daca sunt mai multi creditori, in cazul dvs. 2 banci, procentul este de maxim 50%. Nu prea aveti ce sa faceti, din pacate.
Incercati la banca o refinantare ori o reesalonare a datoriilor.
Multumesc de raspuns.Si inca ceva deoarece sunt foarte confuz popririle se face din VENITUL NET sau din SALARIUL NET??
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2015
bunicug, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informarea angajatului asupra popririi Laevian Laevian Este angajatorul obligat, conform codului muncii, sa informeze angajatul despre orice decizie judecatoreasca cu privire la eventuale popriri ? Daca da, exista ... (vezi toată discuția)
Poprire Popescux Popescux Buna ziua. Daca am un singur credit neplatit si 2 popriri infiintate pe cont, una in euro(creditul) si una in lei pentru cheltuieli de judecata, care este ... (vezi toată discuția)
Intrebare - poprire peste limita anamariamario anamariamario Buna ziua.am poprire pe venit iar azi aveam de ridicat o diferenta de salriu de 174 lei angajatorul mi i-a oprit pe toti este normal asa ceva?va multumesc (vezi toată discuția)