avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credite

am un credit imobiliar care ii platit la zi si unul de nevoi personale neplatit de 2 ani poate banca la care am creditul de nevoi personale sa execute apartamentul care ii girat la alta banca
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 21:56, 17 Iunie 2015
Teoretic banca poate sa deschida o procedura de executare silita pentru apartament, va scoate apartamentul la vanzare, se vinde, banca cu garantia imobiliara isi acopera garantia iar daca mai ramane ceva ia banca cu creditul de nevoi personale. Practic, nu exista sanse ca prin executarea apartamentului, banca cu creditul de nevoi personale sa recupereze ceva, asa ca nu va apela la aceasta metoda. In schimb va poate executa veniturile (cele din care va platiti creditul ipotecar) sau va pune poprire pe conturile pe care le detineti.
komkao a scris:

Practic, nu exista sanse ca prin executarea apartamentului, banca cu creditul de nevoi personale sa recupereze ceva, asa ca nu va apela la aceasta metoda.

Depinde cat inseamna creditul raportat la valoarea apartamentului.
Daca creditul este 50-60% din valoarea apartamentului, sunt sanse sa mai obtina ceva si banca din executarea creditului de nevoi personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a unui apartament achizitionat prin credit ipotecar laura sendrescu laura sendrescu In urma cu trei ani am achizitionat un aprtament prin credit ipotecar in CHF. De un an am intampinat dificultati la plate ratelor, iar banca mi-a gasit drept ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este executat silit pentru un credit de nevoi personale. se poate vinde locuința bun comun dacă e ipotecată la o bancă? Ccris74 Ccris74 Buna ziua, Sotul meu este executat silit pentru un credit de nevoi personale. Locuinta, proprietate comuna este ipotecata la o banca. Se poate vinde acest ... (vezi toată discuția)
Executare banca SOLTAN SOLTAN Buna ziua, Am si eu ca si cei multi o problema cu banca. Dar in linii mari situatia ar fi ca am 2 credite de nevoi personale di un credit ipotecar. S-a ... (vezi toată discuția)