avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Depasire regim inaltime constructie noua
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Depasire regim inaltime constructie noua

Buna seara,
Construim o casa P+E+M in Selimbar. In proiect inaltimea la coama este de 8,75 metri iar constructorul ne-a anuntat ca vom depasi cu 30 cm acest nivel. Ce mi se poate intampla la receptia lucrarii sau la un eventual control? Ce sfaturi aveti in legatura cu acesta situatie creata? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 03:10, 17 Iunie 2015
Pentru orice eventualitate, fiind și în termen cu AC solicitați o modificare a acesteia-în ceeace privește înălțimea și ași scăpat de grijă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard intre vecini pe proprietatea mea ene_mihai ene_mihai Buna ziua! As vrea sa prezint un fapt care nu s-a mai discutat aici. Pe un teren pe care am construit o casa, m-am apucat sa fac gardul intre mine si vecinul ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act de proprietate SANTIER SANTIER Buna ziua! In cazul in care am executat o casa cu depasirea pe inaltime a prevederilor din autorizatie - care acum este expirata (in loc de o magazie ... (vezi toată discuția)
Intabulare c-tie - speta dificila SANTIER SANTIER Buna ziua! Intabulare c-tie cu autorizatie de c-tie nerespectata Am executat o casa pe terenul socrilor cu finalizare structura in iun. 2013 – ... (vezi toată discuția)