avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare chirias

Buna ziua! Întrebarea mea este urmatoarea: cum as putea evacua din casa bunicii mele (sau cum ar putea ea evacua) un chirias, in conditiile in care nu exista un contract de inchiriere, si acesta nici nu este la zi cu plata chiriei si a utilitatilor. Mentionez ca a fost avertizat verbal in repetate randuri sa paraseasca locuinta si a avut mai multe termene pentru a face acest lucru. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Stefaniagabriela , utilizator 10:18, 17 Iunie 2015
Prin actiune in instanta, dar nu veti obtine si plata vreunei chirii atata timp cat nu exista contract.
Multumesc, important este sa reusim sa scapam de aceasta persoana. Ati putea sa-mi spuneti va rog, pasii pe care trebuie sa ii urmez? Unde trebuie sa fac sesizare sau reclamatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chiriasi fara contract StefanescuLaura StefanescuLaura Buna ziua, Ne confruntam cu o problema legata de chiriasii care nu vor sa paraseasca o locuinta. Chiriasii au incheiat pentru prima data un contract de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal scris de mana Egnar Egnar buna ziua spuneti-mi un proces verbal scris de mana intre mine propietar si chirias ,cu martori ,este luat i considerare in instanta?am inchiriat csa si acum ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi . am un imobil inchiriat, si contractul expira ... miloser miloser Evacuare chiriasi . Am un imobil inchiriat, si contractul expira in luna septembrie anul curent, chiriasii au acumulat datorii mari la utilitati, contractele ... (vezi toată discuția)