avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament - fundaţie neinfiintata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament - fundaţie neinfiintata

Buna ziua,

Daca defunctul lasa prin testament toata masa succesorala unei fundatii neînfiinţate la data decesului acestuia, cu scopul ca aceasta să se înfiinţeze ulterior este posibil, permite legea?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 11:52, 17 Iunie 2015
poate fi gratificata si o persoana si o persoana care nu exista la data intocmirii liberalitatii, sub conditia ca aceasta sa existe la data executarii sarcinii impuse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea donatiei iii02 iii02 In cazul in care mama lasa prin donatie toate bunurile imobile surorii mele, iar mie nimic, pot contesta donatia si in ce conditii? (vezi toată discuția)
Poate fi atacat testamentul dupa 18 ani? 201715 201715 Buna seara! Am o problema care ma framanta de ceva timp si va rog sa imi raspundeti daca se poate.Socrul meu i-a lasat mostenire sotului meu, cu cateva luni ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale ale copiilor sotului decedat nane406 nane406 Buna ziua! Mama mea a decedat acum 2 ani. Sotul ei, care nu este si tatal meu a decedat luna aceasta. Nu am facut succesiunea dupa mama mea. Casa si terenurile ... (vezi toată discuția)