avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe platite din afacere offshore
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe platite din afacere offshore

Trebuie sa platesc taxe statului, daca eu am o afacere deschisa intr-un paradis fiscal? Am un card de debit pe care nu este nici un nume si cu care iau banii de la ATM, trebuie sa declar undeva banii astia? Ma verifica cineva din Romania? Adik ma vede cu BMW-ul, ma intreaba de unde am banii?
1. chestia cu sponsorizarile trebuie foarte atent gandita, caci nu toate sponsorizarile sunt si legale; eu nu m-as baga să fentez statul cu un scenariu de sponsorizare prea putin credibil ...
2. foarte important cum ai dobandit acest portofoliu Hyp ... si care era valoarea lui de start ... adica cum si cand ai livrat banii afara pentru achiziţiile based on Hyp si apoi e important de aflat care si daca sunt sume pe care le livrezi cu o anumita ritmicitate sau daca valoarea portofoliului se regleaza din castiguri si din dividende. De fapt ce anume ridici tu cu acel card sau ce ti se plateste (e dividend, e castigul de capital, e o retragere din suma initiala?) Cunosti ce fel de entitate iti administreaza portofoliul? e o persoana autorizata?
3. astept lamuriri pentru ati comunica daca poti avea serioase probleme ... cea mai neagra poate fi money laundering ... si abia apoi evaziunea fiscala ... mai ales daca esti cetatean roman si traiesti in Romania ...

mult succes!
Mai intai citeste aici ce este un HYP
[ link extern ] /
ei bine eu detin un astfel de site, un HYP este exact ca un caritas , te risti si castigi sau pierzi, al meu este unul dintre site-uri care plateste, deci e in top 10, legit? nu e nimic, cel putin dpdv al legilor financiare din .ro.
Eu sunt roman si traiesc in Romania, am mai multi bani decat multi dintre romanii de rand, dar majoritatea banilor sunt cash, si doream sa imi tin si eu banii la banca , sa pot sa justific masinile, proprietarile detinute, atat intrebam, te vad putin in aer ca nu stii ce este acela HYP, anyway, o mare pare au fost donati saptamna trecuta, de 2 prieteni din strainatate, o sa mai postez daca o sa am vreo problema cu "IRS-ul romanesc"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintari firme offshore cosminculea cosminculea Ma intereseaza cateva societati serioase care se ocupa de infiintarea de firme offshore. De asemenea ma intereseaza costul infiintarii unei astfel de firme si ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi mut afacerea pe o firma offshore? Amandineig Amandineig Va salut, Mi-a intrat in cap ideea sa imi deschid o firma offshore...problema este ca nu prea am habar cu ce se mananca astea, asa ca ii rog mult pe cei ... (vezi toată discuția)
Firma offshore - legalitate, impozite, investitii, plati raduma raduma Recent am citit despre firme offshore si am cateva intrebari: 1. Cum poti adunce banii legal in tara? 2. Este legal sa nu platesti impozit in Romania daca ... (vezi toată discuția)