La ultimul termen din luna iunie judecatorul a cerut evaluarea casei,a numit un expert cu care am fost deacord ambele parti,el a primit citatie eu nu,tatal da dar nu a stiut ptr ca cine a luat-o nu ia dat-o dar nu mai conteaza...a venit expertul cu fratele eu si tata am aflat dupa ce a fost evaluata casa...am asteptat rezultatul expertizei...noi suntem multumiti de rezultat,dar fratele nu spune ca partea lui valoreaza de fapt mai mult,iar acum sa rasgandit si nu mai vrea sulta in bani vrea in natura,avocatul nostru a incercat pe cale amiabila sa-i vb si sa-i explica ca acea casa nu poate fi inpartita ..asta o stie si el..si acum cere o alta expertiza...intrebarea mea este daca se va face el va trebui sa o plateasca banuiesc eu ca el este cel nemultumit ,la prima am contribuit toti 3,si daca expertul o va face din nou....e ca si cum a spus prima dat ca e alba si acum vine si spune ca e de fapt neagra....daca se va face va obtine fratele o suma mai mare decat sa stabilit prima data? si ce ma nemultumeste ca se lungeste si procesul acum ne-a dat termen in toamna..oare cat va dura acest proces si daca va obtine mai mult ''nemultumitul''..va multumesc:hm:
Nu ati incheiat tranzactie cu totii ? El va trebui sa plateasca expertiza pentru ca el vrea o doua expertiza.Cel mai bine ar fi sa incheiati tranzactie (pentru bunuri si sulta ).
nu am incheiat nici o tranzactie,acum la termenul din toamna cred ca se va face o a doua expertiza,daca va vrea expertul sau va pune altul??dar ma repet....va obtine mai mult ???casa este veche si fara prea mare valoare..
Avocat meu mi-a spus ca expertiza este bine facuta,problema este la fratele meu care vrea mai mult decat i se cuvine...de aceea a apelat la instanta.....tata prin vanzarea casei(lucru cu care a fost deacord si el) ia oferi de 20 de ori mai mult decat i se cuvenea prin dezbatere succesiunii...dar vroia si mai mult....cerea inposibilul....