avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot vinde un apartament care este si sediul unei asociatii non-profit, asociatie care nu mai exista dar care nu a fost desfintata, nimeni neinteresandu-se de aceasta.La acest sediu nu a functionat efectiv niciodata asociatia..
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2015
user1000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 19:56, 17 Iunie 2015
Initial desfasurati demersuri oficiale pentru radiere asociatie,notati la ocpi schimbarea destinatiei spatiului in spatiu de locuit
Ulterior ,puteti apela la birou notarial pentru incheierea documentelor autentificate pentru tranzactionare bun imobil
Daca apartamentul este al dv. il puteti vinde fara sa mai faceti niciun demers nicaieri, in afara de notar cu actele de vanzare-cumparare.
Declararea fictiva a sediului unei firme/asociatii la acea adresa nu va impiedica in exercitarea dreptului de proprietate. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante de la un apartament care se afla in executare juecatoreasca florip florip un locatar al asociatiei de prioprietari (pers.juridica) garanteaza (gireaza) cu apartamentul, un credit bancar pentru a alta persoana fizica in favoarea ... (vezi toată discuția)
Transformare destinatie spatiu locuit garsoniera in spatiu comercial adora2013 adora2013 Buna ziua, Sunt proprietara unei garsoniere inchiriata unei firme -salon coafor . Chiriasul doreste schimbarea destinatiei garsonierei din satiu de locuit in ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament lid123 lid123 Buna-ziua,ma lovesc de o problema si as dori o opinie.in august am cumparat un apartament prin notariat si ulterior am aflat ca acesta figureaza cu datorii la ... (vezi toată discuția)