avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate obtinuta prin vanzare cu clauza de uzufruct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate obtinuta prin vanzare cu clauza de uzufruct

Am obtinut o garsoniera prin act de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct. Dupa o perioada de timp, proprietarul a decedat.
Intrebare: cum procedez ca acest document sa se transforme in act de proprietate deplina?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:17, 19 Iunie 2015
mergeti la u notar , se face copie legalizata dupa certificatul de deces si se radiaza uzufructul de la Cartea Funciara.
Actul este act de proprietate deplina. Daca uzufructul e inscris la CF, radiati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate and_rei31 and_rei31 Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dumneavoastra! Doresc sa-mi cumpar o garsoniera ... iar proprietarul imi spune ca are doar un contract de ... (vezi toată discuția)
Stergere sarcina uzufruct viager din cf dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna ziua Am cumparat in 1992 un apartament cu sarcina de uzufruct viager inscrisa in CF. Beneficiarul uzufructului (fostul proprietar) a decedat in 2002. ... (vezi toată discuția)
Contract d evanzare cumparare CiuciudauMarinela CiuciudauMarinela Buna ziua, Ma interseaza urmatorul lucru: bunicii mei le-au dat casa parintilor mei cu act de vanzare -cumparare cu clauza de uzufruct viager.Acum , parintii ... (vezi toată discuția)