avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Furnizorul de servicii nu se tine de cuvant
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Furnizorul de servicii nu se tine de cuvant

Am comandat hosting de pe un site de la o firma romaneasca si de si am platit si am chitanta si factura de 10 zile inca nu mi-au fost asigurate serviciile pentru care am platit si nu am primit nici o informatie de la ei.
Ce pot legal sa fac ?
Inteleg, merg la politie si ei o sa trimita la judecatorie si o sa ne judecam si o sa castig si dupa ?
Adica daca ei sa zicem ca nu au nimic pe nume, cum ii obliga judecatoria sa-mi dea bani inapoi sau pot sa faca puscarie ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:14, 22 Iunie 2015
Pare mai degraba caz civil decat penal. Intr-adevar chiar dupa un litigiu in care se statueaza ca ati avea dreptate, se poate intampla sa nu aveti ce executa.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte de lamurire problema furnizor de produse online Descriptiv Descriptiv Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). A sosit prin ... (vezi toată discuția)
Am realizat un site, clientul il foloseste dar nu l-a platit. ce pot sa fac? romeomoanta romeomoanta Sunt persoana fizica autorizata pentru realizarea de pagini web. Am primit o comanda pentru realizarea unui site de prezentare pentru o pensiune. Patronul ... (vezi toată discuția)
Excrocherie Kosty333 Kosty333 Am dat niște bani in avans la un om pentru o garsoniera și nu mia mai dat garsoniera in chirie și nici banii și ma tot rog de el de vreo luna de zile sami ... (vezi toată discuția)