avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata intretinere in caz de deces
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata intretinere in caz de deces

In luna aprilie am anuntat administratorului decesul soacrei mele.De atunci nimeni nu a mai locuit acolo.
Intrebarile mele sunt:1-: este posibil ca pt luna mai intretinerea apart.de 2 camere sa fie 260ron?
2-este adevarat ca in cheltuielile ..(nu stiu cum se numesc chelt.care se platesc indiferent daca mai locuiesti sau nu acolo) sa zic obligatorii.. intra salariile administratorului, presedintelui de bloc, reparatia liftului ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:28, 5 Iulie 2009
Va multumesc foarte mult , mi-ati fost de un real folos chiar daca numai pt ..linistea sufleteasca.

Notatia 1/1 inseamna (in accetpiunea administratorului sau poate nu numai..) ca nu locuieste nimeni? (zero persoane)
Pot sa cer chitante separate pt :intretinerea restanta, chelt.de intretinere, fond rulment( in caz ca nu a luat in consideratie instiintarea verbala)?

multumesc!
pentru fondul de rulment, legea 230/2007 sa se dea chitanta separata pentru fondul de rulment.
pentru intretinerea restanta se poate face o singura chitanta, dar sa se specifice pentru fiecare luna in parte suma de plata si totalul
in privinta "1/1", vedeti ce inseamna la capul de tabel acest lucru, eventual prin analogie cu apartamentele unde stiti ca locuiesc acelasi numar de persoane cu cele trecute in tabel (1 trecuta/1 prezenta, 2 trecute/2 prezente, etc) in acest fel va edificati mai usor daca v-a pacalit sau nu. in cazul dvs, normal ar fi fost sa fie 1/0, nu 1/1

pt racu_ghita, daca s-a luat decizia in adunarea generala pt montarea interfonului, trebuie sa platiti suma respectiva
racu_ghita a scris:

cum pot recupera suma de 120 lei pentru interfonul montat la bloc, aceasta persoana este singura care nu a semnat ca este de acord si nici nu vrea sa plateasca, suma se poate retine prin asociatia de propriertari?

Dar de ce sa recuperati dv 120 lei ? Dv ati platit pentru altcineva? Sunteti in conducerea asociatiei?
Inteleg faptul ca o persoana singura nu a semnat si nu vrea sa plateasca , dar ceilalti cui au platit ?
Interfonul s-a instalat prin asociatie sau prin intelegerea intre proprietari ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea intretinerii elenaradulescu1 elenaradulescu1 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva va rog cu un model de tabel pentru intretinere? Acest tabel este folosit de toti administratorii de bloc sau fiecare isi ... (vezi toată discuția)
Calcul intretinere gresit crisadi crisadi buna ziua tocmai mi-am cumparat casuta mea - un apartament cu 2 camere 51 mp la parter. Pe iulie sunt socata de cat mi-a venit intretinerea - 146 ron. sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, fondul de rulment este obligatoriu? daca da, de ce ... Paul2017 Paul2017 Buna ziua, Fondul de rulment este obligatoriu? Daca da, de ce difera ca valoare, eu fiind cu toate platile la zi? Acesta se recupereaza ... (vezi toată discuția)