avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solicitare cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solicitare cercetare disciplinara

Buna ziua, cum procedez daca am nemultumiri grave legate de actiunile impotriva copilului meu ale directorul unui club sportiv? Adresez o cerere de cercetare disciplinara institutiei in subordinea caruia functioneaza respectivul club? (este o casa de cultura a studentilor). Mentionez ca am formulat o plangere penala impotriva acestuia, dar neavand probe puternice, iar martorii refuzand sa se implice, nu cred ca voi avea castig de cauza, iar acest individ trebuie impiedicat sa mai aiba copii in grija.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 19 Iunie 2015
Dvs sesizati conducerea cu privire la faptele savarsite de acel director , iar sefii ierarhici superiori ai acestuia vor decide daca se va sesiza sau nu comisia de disciplina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiunea disciplinara Sov Consulting Sov Consulting Cum poate un salariat nemultumit de activitatea unui coleg ori superior al sau sa ridice problema superiorilor sai (superiorilor colegului ori superiorului ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara gabitza79 gabitza79 Am un angajat care a lipsit 1 zi nemotivat de la serviciu.I s-a intocmit un poces verbal.Dupa cate procese verbale se incepe cercetarea disciplinara sau care ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara ggm13 ggm13 buna ziua, va rog sa ma ajutati sa clarific urmatorul aspect: - pina in 21 dec 2012 la societatea unde lucrez am avut un sef , un anume X, incepind cu acea ... (vezi toată discuția)