avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare impozit locuinta - contract inchiriere ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare impozit locuinta - contract inchiriere societate cu persoana fizica

O companie are inchiriate de la o persoana fizica 2 apartamente pentru locuinte management strain. Contractele inregistrate la fisc. Societatea a achitat si impozitul pentru cele 2 apartamente la primarie si am virat chirie proprietarului mai putin cu suma platita impozit. Cum inregistram in contabilitate?
Cel mai recent răspuns: popava , utilizator 16:50, 19 Iunie 2015
Rezultă de fapt că ați plătit doar chiria întreagă pe care o înregistrați în contabilitate conform contractului de chirie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere proprietar persoana juridica eugen82 eugen82 in cazul in care proprietarul unui imobil este persoana juridica - societate comerciala iar aceasta inchiriaza imobilul, [b]mai este sau nu necesara ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere pj - inregistrare fisc mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Incepand cu 1 iunie 2015, am inchiriat un apartament de la o societate comerciala (firma care a construit blocul). Pana in prezent, nu si-au ... (vezi toată discuția)
Inchiriere garsoniera PIFOU PIFOU Buna ziua, Vreau sa inchiriez o garsoniera catre o persoana.Am incheiat un precontract cu acea persoana dar aceasta s-a consultat cu angajatorul ei si cand ... (vezi toată discuția)