am avut o relatie timp de 3 ani,in octombrie 2008 neam despartit de atunci si pana acum am mai tinut legatura vizitandune dar acum am hotarat sa inchei definitiv acea relatie dar oersoana respectiva nu e de aceiasi parere si incearca prin toate mjloacele sa ma controleze,imi suna sefa sa vada daca sunt la servici,a pus persoane sa ma urmareasca la domiciliu,a aflat nr de tel al unui prieten si il suna spunand diferite lucruri despre mine,imi trimite mesaje de amenintare.Ceas putea face pt a avea liniste din partea aelei persoane?v
Din pacate, exista unele persoane, atat femei cat si barbati, care nu pot accepta ca o poveste de dragoste s-a terminat, ca pot pune punct si fiecare poate sa aiba un nou inceput. Cu siguranta un psiholog ar incadra acest comportament intr-o anume tipologie umana si poate ca ar reusi sa ne spuna , analizand faptele, cat de pericolos poate deveni acea persoana.
Dvs. cunoasteti cat de cat persoana care nu poate intelege ca relatia s-a terminat si trebuie sa analizati singura daca e intr-adevar pericolos pentru viata dvs. sau doar vrea sa va intimideze; ambele variante nu sunt de dorit, dar, la intocmirea plangerii penale, va trebui sa punctati aceste aspecte, pentru ca politia sa va ia in serios si sa dea curs plangerii dvs.
Cred ca ar fi bine ca acea sesizare sa fie facuta de un avocat.
nu pot sti pana unde ar putea merge,ramane la vb sav va trece si la fapte,dar am si un baetel de 12 ani pe care vreau sal feresc de problemele mele, baetelul este din prima casnicie.
Hartuire telefonica
vasileU
in urma cu vreo 12 ani fiica mea a avut o relatie de concubinaj cu un baiat .totul s-a terminat de atunci fiica mea s-a casatorit legitim are un baietel de 10 ... (vezi toată discuția)