avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violarea corespondentei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violarea corespondentei

Mi se pun uneori citatii pe usa si vecinul le ia mereu si le retine, odata a copiat o citatie de la tribunal si a pus-o pe usile blocului si in lift.
Nu am absolut nici o dovada ca el face asta dar eu stiu ca el face.
Ce fel de plangere pot face? Sau ce pot sa fac sa opresc asta?
Multumesc.


PS - ynocennta sa se abtina de la raspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iunie 2015
ContSters277537, utilizator
Daca nu puteti dovedi cu certitudine autorul,chiar si in eventuala plangere este dificil -dar nu imposibil de probat
Eventuala plangere direct impotriva aceluia pe care il suspectati,-dar ara probe certe,poate sa aiba consecinta formularii de plangere penala impotriva dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aflare ip calculator cristian175 cristian175 Buna ziua. Am trimis un mail unei persoane in care i-am comunicat cum se fac angajarile la firma unde lucreaza. Nu am spus nimic neadevarat in acel mail si ... (vezi toată discuția)
Cu cainele in gradina din fata blocului (probleme cu vecinii) priestess priestess buna ziua, am si eu o dilema, am o prietena patrupeda, care logic trebuie sa o scot afara sa isi faca nevoile si nu am unde, pe o raza de 2-3km cel putin, in ... (vezi toată discuția)
Luarea unei citatii afisate pe usa este violare de corespondenta? ContSters277537 ContSters277537 Acum citeva luni factorul postal a afisat pe usa mea o citatie in spatele careia se afla actiunea in instanta prin care puteam sa-mi pierd casa. Am fost ... (vezi toată discuția)