avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto

buna ziua am si eu o intrebare mi za fost suspendat permisul pe 2 ani din cauza conduceri unui scuter fara permis in 2014 in 2015 am obtinut permisul .si am dosar pe dosar scrie ca am dreptul incetari obligatilor se poate sa fac ceva sa l obtin mai repede si prima data scrie pe foas ca am suspendat permisul pe 90 zile si mai jos ca nu am voie sa mai conduc autovehicule 2 ani .multumesc
Cel mai recent răspuns: andrei252525 , utilizator 02:16, 21 Iunie 2015
Unde scrie "pe dosar"? Pe coperta dosarului?
Aveti o hotarare definitiva data de o instanta prin care ati fost condamnat cu suspendare?
S-a clasat dosarul si ati primit o suspendare de 90 zile?
Nu se prea intelege situatia in care va aflati. Incercati sa o expuneti mai clar.
da instanta a decis si scrie pe foaie sa predau permisul pe 90 zile si mai jos prin hotarare judecatoreasca nu am voi sa mai conduc 2 ani zile eu nu inteleg daca mi la luat pe 90 zile stau cu permisul in buzunar si nu pot conduce 2 ani zile.multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto Andrei 199 Andrei 199 Bună ziua, prin luna mai cred, am avut un accident rutier din vina mea, neacordare de prioritate intr.o intersectie, am avut dosar penal, am luat dovada de la ... (vezi toată discuția)
Reducerea perioadei de suspendare a permisului auto Florin82 Florin82 Buna ziua, in 11.11.2012 mi-a fost retinut permisul de conducere pt 90 zile pt viteza. am o intrebare vis-a-vis de aplicabilitatea reducerii perioadei la ... (vezi toată discuția)
Accident culpa comuna cu vatamare Ovidiu25122001 Ovidiu25122001 Am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamare, a fost culpa comuna el depasea coloană oprita la bariera, eu ieșeam de pe o strada laterala si faceam ... (vezi toată discuția)