avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ce reprezinta IE in planul cadastral?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ce reprezinta IE in planul cadastral?

Ma uitam la un cadastru si am vazut ca am vecini doua loturi diferite, dar acelasi IE pentru aceste loturi. Ce reprezinta IE?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: amc.proiect , utilizator 08:46, 22 Iunie 2015
Ca și coduri cadastrale de teren IE nu reprezintă nimic. Probabil să fie inițialele vecinilor.
IE = identificator electronic (acelasi cu nr. de carte funciara)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras de carte funciara nr cadastral ContSters200727 ContSters200727 Buna ziua. Constructorul a reusit sa schimbe destinatia demisolului pe care l-am cumparat din spatiu tehnic in apartament (locuinta). O persoana cu studii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sunt ... ileana1962 ileana1962 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt proprietarul unui imobil situat in Craiova ,conform nomenclaturii stradale este situat pe strada ... (vezi toată discuția)
Modificare in cartea funciara alexcata alexcata Buna ziua, Nu am timp momentan sa ma duc la oficiul de cadastru sa-i intreb exact ce reprezinta cererea primita, pun aici o parte din cerere poate ma puteti ... (vezi toată discuția)