avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi adaos vechime angajat trimis in tari cu clima ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi adaos vechime angajat trimis in tari cu clima greu de suportat

Buna ziua,
in revenire la intrebarea mea anterioara,am rugamintea de a-mi comunica daca decretul 112/1965 si-a incetat aplicabilitatea incepand cu data de 01.04.2001,eventual actul legislativ cu care a fost inlocuit.
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 23 Iunie 2015
Decretul nr.112 din 22 martie 1965 privind acordarea unor drepturi angajaţilor trimişi să lucreze în ţări cu climă greu de suportat este inca in vigoare.
Buna ziua,
totusi,leg nr 19/2000,art 198 prevede in mod expres abrogarea numitului decret.
Unde este adevarul?
Cu multumiri.
Pe acest site apare in vigoare(de unde am cules informatia)
[ link extern ]

Insa , adevarul, este cel mentionat in legea 19/2000.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decretul 112/1965 este inca applicabil ? mht4f mht4f Buna ziua, As dori sa stiu daca decretul 112/1965 este inca applicabil in 2022, pentru calculul pensiei la limita de varsta? Stiu ca art 198 din legea ... (vezi toată discuția)
Conditii deosebite maricaalina maricaalina Va rog sa-mi spuneti daca incepand cu 01.04.2011 se mai scade din varsta standard de pensionare sporul de grupa pt. conditii deosebite cf. art.42 din LEGEA ... (vezi toată discuția)
Acordare grupa i anterior 1989 in cazul detasarii in strainatate cyan cyan Un salariat a fost detasat intre anii 1986-1988 la o societate care desfasura lucrari in Iran in conditii de grupa I. In cartea de munca nu este mentionat ca ... (vezi toată discuția)