avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Garantie materiala gestionar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Garantie materiala gestionar

Buna ziua,am rugamintea de a-mi comunica daca exista un termen legal de restituire a garantiei constituite de catre gestionar,sau macar de a raspunde solicitarii acestuia,in conditiile in care relatiile contractuale dintre parti au incetat de mai bine de 2 ani.
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 16:32, 22 Iunie 2015
in mod normal, cand preda gestiunea si nu au fost diferente de recuperat din garantie, se restituie si garantia materiala.Contractul de garantie, trebuie sa aiba mentionat si clauza de restituire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie materiala otilica otilica Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Un gestionar care a avut depusa o garantie materiala la firma si-a incetat contractul de munca. La predarea ... (vezi toată discuția)
Restituire garantii gestiune patrick1 patrick1 IN DATA DE 31.12.2008. AM INCHEIAT CONTRACTUL DE MUNCA, PRIN ACORDUL PARTILOR, CU PRIMARIA DIN LOCALITATE SI DE O SAPTAMANA INCERC SA-MI RECUPEREZ SUMA ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie lucian75 lucian75 este legal ca angajatorul sa restituie garantie retinuta (euro) dupa 6 luni de la incetarea contractului?pot face ceva ptr a o recupera mai repede..avand in ... (vezi toată discuția)