avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... LIPSA UNEI LOCUINTE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

LIPSA UNEI LOCUINTE

In cazul in care fostul meu sot nu mai detine o locuinta , are dreptul sa mai ia copilul si pe timpul noptii ? La momentul in care a obtinut dreptul la vizita avea o locuinta inchiriata dar acum duce copilul (atunci cind binevoieste sa-l ia ) la tot felul de rude de-ale lui si mie nu imi convine aceasta situatie . Va multumesc .
Daca copilul nu se simte bine la rudele la care este dus de catre tatal lui , atunci apelati la Asistenta sociala care v-a incredintat copilul...
Nu Asistenta Sociala a incredintat minorul, ci instanta de judecata....
Asadar, in cazul in care aceste vizite ii afecteaza minorului, va puteti adresa instantei de judecata solicitand sa modifice programul de vizita la domiciliul dumneavoastra sau sa nu mai ramana copilul peste noapte la tata....
Ultima modificare: Duminică, 5 Iulie 2009
Rodica Ciobanu, Avocat
Are dreptate 2007_rozi. Puteti introduce o actiune in instanta prin care sa cereti modificarea programului de vizita al copilului daca puteti dovedi s-a modiificat starea de fapt de la data acordarii acestui drept .
introduceti actiune in instanta dar nu garantez ca aveti sanse mari....din experienta.
incercati dar totusi faptul ca la momentul actual, tatal nu mai are o locuinta, nu-l poate priva de dreptul de a lua copilul la el...indiferent daca in casa lui sau a unor rude...poate fi si hotel chiar.
Fostul meu mi'l duce pe micutul meu in varsta de doar 5 ani la diverse ,, doamne'', unde innopteaza pe timpul programului de vizita. Copilul imi povesteste ca doarme cu ei amandoi in pat si ca noaptea ei nu dorm, ca ii aude vorbind.:"> El nu detine o locuinta, nici macar cu chirie, desi salariul ii permite cu varf si indesat, n'ar fi asta o problema.
M'am adresat Asistentei Sociale, politiei si toata lumea da din umeri. ,,Poate sa doarma si in strada, e dreptul lui de a'si lua copilul'' imi spune toata lumea. Mie nu mi se pare normal.Dumneavoastra, da?

Alte discuții în legătură

Neintelegeri cu fostul sot in privinta copilului thedidaco thedidaco Buna ziua, am si eu o problema, Sunt divortata de aproximativ 3 ani, in urma casatorieri resultand o fetita care are aproape 5 ani. Copilul mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor Cristina Gabriela30 Cristina Gabriela30 Buna ziua. As dori sa divortez de sotul meu, amiabil la notar. Avem un copil minor in varsta de 1 an. In principiu ne intelegem pentru partajul bunurilor, e de ... (vezi toată discuția)
Copil obligat sa-si viziteze tatal melintedana melintedana vreau sa mi raspunda cineva urgent ce pot sa fac pentru fetita mea care merge obligata fara vointa ei la tata acasa in urma unui divort? (vezi toată discuția)