Da, mie imi pare normal...
Ce nu inteleg eu este: omul ala nu are un domiciliu stabil? In fapt, adica oractic, nu are un loc unde doarme sau ar putea dormi noapte de noapte, unde are hainele etc.?? Ca ar fi ciudat sa nu aiba...
Daca pe copil il deranjeaza, ar fi una...insa nu am desprins asta pana acum...
Ca doarme cu ei in pat nu vad caoat de lume, acum doar n-o sa sugerati diverse chestii ca se intampla in patul ala, nu?
Nu as dormi eu poate in pat cu pruncul meu, insa cunosc cazuri in care parintii isi pupa copiii pe gura, ce sa spun... Consider ca e jenant., dar nu i-as lua un copil parintelui din aceasta cauza...
Stiu parinte care doarme cu copilul de cate ori acesta e bolnav... parasind patul conjugal...
Iar cred ca e gresit, dar iar imi pare insufucuent sa iei copilul de acolo pentru atata lucru...
Bravo lui ca si parinte ca, indiferent de relatiile pe care le are, stie sa mentina continuu o relatie cu pruncul lui! E de laudat, din punctul meu de vedere.
Daca era casatorit cu acea femeie schimba ceva?
Asta cu diverse doamne... nu stiu, e urat... dar sigur sunt mai multe? Ca ba sunt rude in primul post, ba sunt diverse doamne in al doilea... ceea ce face necredibile ambele sustineri ale dv.
E ca si cum ati vazut ca nu vi se da dreptate si ati adaugat chestii picante in urmatorul... Cert e ca, indiferent daca e asa ori nu, nu sunteti constanta in afirmatii. Si asa, sansele scad spre zero in fata unei instante.
Caci, in afara de probe, e importanta si atitudinea partilor in instanta.
Copil fericit!