Am incheiat in nov. 2014 un contract de munca pe o perioada de 3 luni iar dupa cele 3 luni am primit un act aditional neinregistrat doar cu stampila firmei prin care am fost practic informat ca mi s-a prelungit contractul pe perioada nedeterminata.
Intrebarea mea este: cum pot verifica daca angajarea mea este pe perioada nedeterminata? Multumesc.
am semnat ceva de genul: subsemnatul XXXXXX reprezentantul legal al SC XXXX SRL, CUI 123456, convin impreuna cu dl vgeorge sa prelungim contractul de munca pe perioada nedeterminata incepand cu data de ........ .
Semnatura administratorului/stampila unitatii si semnatura mea.
Atat.
In acest caz, c.i.m. este incheiat pe durata nedeterminata.
Insa pentru a se verifica daca a fost sau nu operata modificarea in REVISAL aveti urmatoarele posibilitati, conform art.8 din HG 500/2011:
- solicitati in scris angajatorului eliberarea unei copii a paginii din registrul electronic de evidenta a salariatilor care cuprind inscrierile referitoare la persoana dvs. Acesta are obligatia sa va elibereze aceste copii in termen de cel mult 15 zile de la data solicitarii.
Vechime in munca
viOst
Buna ziua! As dorii sa stiu unde imi pot afla vechimea in munca?(pe baza de cnp online daca se poate) Si inca o intrebare: Cum as putea verifica daca actualul ... (vezi toată discuția)