avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare sora din casa proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare sora din casa proprietate privata

Locuiesc in curte cu sora mea, persoana cu care am probleme de un an si ceva si acum cateva luni i-am cerut sa paraseasca proprietatea mea, lucru pe care ea refuza sa il faca.
Mentionez ca proprietatea este de la mama noastra intrata in posesia mea prin contract de vanzare cumparare fara clauze. Sora mea are domiciliul in alta comuna .
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a rezolva aceasta problema pe cale legala pentru ca amiabil nu se poate.
Cel mai recent răspuns: pasmangiu , utilizator 13:20, 3 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
dreptul de proprietate este inscris in CF. Cum se procedeaza pentru evacuare?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre evacuare din imobil si interdictie fata de sot. gabi1ro gabi1ro Buna.De buna voie eu propietarul unui imobil am lasat sa locuiasca o perioada de timp scurt, un cuplu din partea sotului meu fara a pretinde chirie insa ... (vezi toată discuția)
Refuz părăsire domiciliu comun după divorț. există rezolvare pentru această situație? Cristina Rd Cristina Rd Buna ziua, bunicul meu are un apartament in care a decis sa stea sora mea si sotul ei, el (bunicul) mai avand o locuinta. Doar ca sora mea a decis sa ... (vezi toată discuția)
Divort Enyya1 Enyya1 Avand in vedere ca eu,reclamanta, sunt in proces de divort cu paratul, iar acesta nu doreste sa paraseasca domiciliul mentionand ca o va face doar(citez) ... (vezi toată discuția)