avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare sora din casa proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare sora din casa proprietate privata

Locuiesc in curte cu sora mea, persoana cu care am probleme de un an si ceva si acum cateva luni i-am cerut sa paraseasca proprietatea mea, lucru pe care ea refuza sa il faca.
Mentionez ca proprietatea este de la mama noastra intrata in posesia mea prin contract de vanzare cumparare fara clauze. Sora mea are domiciliul in alta comuna .
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a rezolva aceasta problema pe cale legala pentru ca amiabil nu se poate.
Cel mai recent răspuns: pasmangiu , utilizator 13:20, 3 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
dreptul de proprietate este inscris in CF. Cum se procedeaza pentru evacuare?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cf pe casa dar nu si pe teren, sora mea hartuieste chiriasii casei felipem felipem Buna ziua. In urma ingrijirii mamei mele am primit prin contract notarial de intretinere casa dansei, insa curtea casei nu este trecuta in CF. Mama mi-a lasat ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna a fi in posesie? serg2001 serg2001 Nu imi este foarte clar ce inseamna posesie a unui imobil. Eu am cumparat o garsoniera si o alta persoana a capatat drept de uzufruct viager. Prima ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie andreea2985 andreea2985 Buna ziua detin un apartament din anul 2012 dobandit prin cumparare,insa nu am intrat in posesia lui de fapt intrucat persoana de la care am cumparat ... (vezi toată discuția)