avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proprire amenda 2005
Discuție deschisă în Executare silită

proprire amenda 2005

Buna ziua. Am primit o instiintare de proprire pentru amenzi circulatie in care sunt instiintata ca am din 2005, 822 lei reprezentand amenzi de circulatie.

Eu nu mai am chitante asa vechi. Va rog sa imi spuneti care este procedura ce trebuie sa o urmez pentru prescrierea amenzilor.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:26, 23 Iunie 2015
Daca prescriptia extinctiva a fost intrerupta, prin acte juridice facute pana acum, obligatia de plata subzista si este legala. Trebuie verificat.
unde se poate verifica ? si dac anu a fost intrerupta care este procedure ce trebuie sa o urmez ?
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2015
pintea_adela, utilizator
Daca doriti sa nu platiti, faceti contestatie (in termen), apoi puteti sa vedeti pe ce se intemeiaza creditorul (fiscul) atunci cand va cere executarea silita. Trebuie sa aibe dovada ca a facut acte/fapte de intrerupere a prescriptiei, el sau dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea executarii silite medis medis Salut, am si eu o problema cu o executare silita si tin sa va multumesc in avans celor ce imi raspund. Despre ce este vorba: Acum o luna am primit executare ... (vezi toată discuția)
Executare silita saturniana14 saturniana14 Fiul meu a avut un contract de credit la o banca din 2008, la un moment dat nu a mai platit fiind somer, a incercat sareia platile dupa un timp dar i s-a spus ... (vezi toată discuția)
Dupa cati ani se prescriu amenzile de circulatie ? miri47 miri47 Mentionez ca am multe amenzi de circulatie din anii 2006 - 2014 neachitate, doar acum am primit Instiintarea ca m-i s-a facut poprire pe salariu - este corecta ... (vezi toată discuția)