avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taxe si contributii persoana fizica autorizata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxe si contributii persoana fizica autorizata

ce taxe trebuiesc platite ca persoana fizica autorizata
vreau sa imi deschid un PFA cu activitate de vanzare carte
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:41, 26 Iunie 2015
Sunt o gramada de raspunsuri pe tema asta
pe scurt: 16 % impozit, 5.5 sanatate din venituri - cheltuieli
250 lei pensie lunar daca nu aveti ctr de munca si realizati min 850 lei lunar
daca depasiti 220.000 vanzari - tva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pfa. e imm mai profitabil pt mine? raduma raduma 1. Se poate sa depasesc plafonul de 220.000 lei anul viitor 2. Am cheltuieli aproape 0 3. Nu sunt angajat altundeva 4. Momentan sunt PFA Impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Care sunt procentele contributiilor ale unei pfa? larissalore larissalore Buna ziua, Un prieten lucreaza in functia de contabil si doreste sa se inregistreze si ca persoana fizica autorizata (PFA - daca este posibil). Acesta ar ... (vezi toată discuția)
Sfat pentru alegerea unei entitati comerciale dumiadrian dumiadrian Buna ziua, In functie de impozitele care trebuiesc platite catre stat si alte eventuale taxe (cheltuieli) care pot aparea in timp as dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)