avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim pe economie

Suntem mai multi angajati la o firma care la ora actuala avem salariul de 1050 brut si avem vechime in aceasta societate privata peste 3 ani. Am dori sa stim de la 1 iulie cind salariul minim pe economie o sa fie de 1050 brut daca putem cere o marire de salariu si in ce mod ca nu ni se pare normal sa fim renumerati ca un nou angajat sau necalificat cind printre noi sunt persoane care au si peste 20 ani vechime. Va multumim.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 24 Iunie 2015
Din ce ati scris nu reiese obligativitatea majorarii salariilor care au un cuantum cel putin egal cu salariul minim brut pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu hr consultanta florina_13 florina_13 Buna ziua, Urmez cursurile de master pe resurse umane, am terminat un internship de 3 luni la o firma de consultanta in hr, am 1 an experienta de munca in ... (vezi toată discuția)
Salariu pentru inginer Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Un inginer angajat la o firmă particulară cu ce salariu minim e angajat? (vezi toată discuția)
Salarizare mirela.onciu mirela.onciu Sunt angajata in functia de referent in comert si marketing. Sunt licentiata in stiinte economice si contabilitate. Pe langa consultanta clienti si ... (vezi toată discuția)