avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cuantum indemnizatie presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cuantum indemnizatie presedinte

Exista o reglementare legala cu privirel la salariul presedintelui de asociatie functie de salariul administratorului ? Intr-o discutie avuta cu un jurist, acesta mi-a spus ca salariul presedintelui nu are voie sa depaseasca 1/2 din salariul administratorului, ceea ce eu nu am gasit precizat nici in Legea 230 nici in Normele de aplicare a legii 230. Exista in Codul muncii sau in alta lege o astfel de precizare ?
Cel mai recent răspuns: asoc564gl , utilizator 16:07, 24 Iunie 2015
Va multumesc foarte mult pt acest raspuns, ca de altfel pentru toate raspunsurile bine documentate pe care mi le-ati oferit pana acum !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea presedintelui asociatiei de proprietari diana soimu diana soimu Exista o baza legala, o ,,grila de salarizare\\" pentru presedintii asociatiilor de proprietari, sau o limita maxima a salariului său, dupa care sa se ... (vezi toată discuția)
Presedintele de bloc primeste bani? Daniel1900 Daniel1900 Am fost propus zilele astea ca si presedinte la blocul meu in care locuiesc! Intrebarea mea ii simpla! Se primeste ceva bani asa cum primeste si ... (vezi toată discuția)
Salariul membrilor comitetului executiv al asociatiei de proprietari depaseste limita legala Cosmin935 Cosmin935 As dori sa-mi recomandati un model de cerere prin intermediul careia sa pot afla salariile fiecarui membru in parte al Comitetului executiv deoarece la ... (vezi toată discuția)