avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie de plata amenintare trimitere in instanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie de plata amenintare trimitere in instanta

Buna ziua.
Daca persoana care a primit somatia respectiva nu are venituri , apartamentul de la adresa respectiva nu este pe numele lui, se poate in ajunge in final la executare silita? Incerc sa atasez un document.
Ce se poate face,avand in vedere ca nu exista posibilitatea achitarii, cu atat mai putin in 3 zile...

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2015
kondorul, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:33, 24 Iunie 2015
Se va continua executarea, incercandu-se recuperarea debitului din veniturile si/sau averea debitorului.

Debitorul va raspunde doar cu veniturile sale si bunurile proprii, neputandu-se executa imobilul daca nu este el proprietarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inchiriat un apartament ce urmeaza sa fie executat silit me_ me_ Buna, Am inchiriat un apartament pentru 12 luni, am si achitat pentru toata perioada, iar astazi am primit in posta un avertisment de executare silita ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire de venituri emanuil emanuil Buna seara! Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns. Daca prin hotarare judecatoreasca o banca(creditor) a obtinut o executare silita prin proprire a ... (vezi toată discuția)
Executare silita Polescu_Paul Polescu_Paul Fiica mea cu domiciliul permanent la fratele sau in Bucuresti a facut prin 2005 contract de cablu la UPC. In 2006 a plecat definitiv , prin ambasada, in ... (vezi toată discuția)