avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... varsta pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

varsta pensionare

Angajatii de la ambulanta beneficiaza conform noilor prevederi de reducerea varstei de pensionare??:(
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:06, 28 Iunie 2015
La care noi prevederi legale de reducere a varstei de pensionare va referiti?
cu grupele de munca ,ma refer/
In carnetul de munca aveti inregistrat ca ati lucrat in grupe superioare de munca?
da ,conditii deosebite si grupa 2 pana in 2001
Daca aveti inregistrat in carnetul de munca perioadele in care ati lucrat in grupe superioare de munca acesta va ajuta la reducerea varstei standard de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa i de munca se mai ia in calcul la stabilirea varstei de pensionare si a cuantumului pensiei? mosneagm mosneagm buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca grupa I de munca de care am beneficiat anterior datei de 01.04.2001 se mai ia in calcul la stabilirea varstei de ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei standard de pensionare pentru perioada lucrata in grupa i de munca bazooky4me bazooky4me Am lucrat in perioada 1980-1997 la S.C. Solventul S.A. fostul combinat petrochimic Solventul si am fost incadrata in grupa I de munca beneficiind totodata de ... (vezi toată discuția)
Grupe de munca craiova craiova director comercial - in ce grupa de munca se incadreaza? beneficiaza de reducerea perioadei in vederea pensionarii - spre exemplu, luna 1, 1958, F poate ... (vezi toată discuția)